Team verkeersschool Blom.
Team verkeersschool Blom. Foto:

Blom Verkeersschool viert 50-jarig jubileum

ETTEN-LEUR - Blom Verkeersschool viert 50-jarig jubileum met grootse open dag op zondag 15 april van 10.30 tot 16.00 uur Hoevenseweg 39d Etten-Leur.

Wie jarig is trakteert en daarom trakteren wij op een leuke en leerzame dag voor jong & oud. Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom op Blom's verkeersveiligheidsterrein, Hoevenseweg 39d. Om 11.00 uur wordt de dag officieel geopend door Wethouder Jan van Hal.
Er zijn diverse activiteiten. Zo kun je instappen in een voertuig naar keuze voor een gratis kennismakingsles (m.u.v. LZV, bromfiets en motor en rekening houdend met de wettelijke leeftijds- en rijbewijseisen). Je kunt proeven aan onze anti-sliptraining of leg ons segwayparcours af. Ook kun jij ervaren welke invloed alcohol en drugs op jouw reactievermogen hebben en in samenwerking met de Provincie Brabant kun jij de belofte doen dat je gaat voor NUL verkeersdoden!
Er is veel te doen maar ook veel te zien! Toffe demonstraties van Moto Gymkhana, Racekids en de Brandweer? Zij geven diverse shows! Ook kun je een kijkje nemen bij de DAKAR rally truck en krijg je een kijkje in de toekomst bij elektrische voertuigen.
Het wordt een dag waarop heel veel te zien en te beleven valt en zijn er diverse prijzen die gewonnen kunnen worden. Grijp jouw kans bij de BLOM grijpmachine of wie weet win jij wel een rijopleiding naar keuze met onze loterij! Niet gewonnen? Wij hebben ook scherpe jubileumacties!
Meer informatie:
www.verkeersschoolblom.nl
facebook /Verkeersschoolblom. [l]