Winnaar Brommerklasse 2017: Dennis Gelijns uit Etten-Leur.
Winnaar Brommerklasse 2017: Dennis Gelijns uit Etten-Leur. Joost Govaarts

Dakarrijders aan de start van Crazy Cross Bergeijk

ETTEN-LEUR - In het weekend van 14 en 15 april vindt de achtste editie van Crazy Cross Bergeijk plaats. Dakar truck deelnemer Ton van Genuchten komt samen met Toine van Oirschot en Jan van Gerven spektakel op de baan maken tijdens de buggyklasse.

Naast bovengenoemde Dakarrijders gaan ruim 350 deelnemers in diverse klassen van start. Ook een viertal deelnemers uit Etten-Leur zullen aan de start verschijnen. De Crazy Cross is een cross waar niet de snelheid er toe doet, maar de creatie. We hebben al vernomen dat er een aantal spectaculaire voertuigen aan de start verschijnen. Originaliteit en plezier, dat is waar het om gaat!!! De meest ludieke rijder wint dan ook de wedstrijd in zijn klasse. Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden.

Zondag 15 april
Vanaf 11.00 uur wordt de eerste manche gereden. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Marco Slenders. Ook DJ Wesley staat op de baan, hij heeft beloofd dat het een gezellig feestje op de baan wordt. Naast de cross zijn er een aantal leuke randactiviteiten. Als afsluiting van de dag is er een optreden van de Malle Pietje Band met aansluitend de prijsuitreiking. De zondag wordt afgesloten met een optreden van onze eigen boerenrockgroep Niet Normaal uut de Vurhoek. Het word høken, brekken en angoan.

Zaterdag 14 april
Zaterdag vanaf 12.00 uur is er voor alle deelnemers een zogenaamde vrije training. De baan kan dan verkend worden. De vrije training is voor iedereen gratis toegankelijk.
Op zaterdag begint om 21.00 uur Aprillerfist met optredens van DJ Frank van Weert, Lekke Band en Schorre Chef en MC Vals. De tent is open vanaf 20.30 uur, kaarten zijn aan de kassa te koop. [l]

Winnaar Brommerklasse 2017: Dennis Gelijns uit Etten-Leur