KV Focus Korfbal

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag werd er een vriendjes/vriendinnetjes training gehouden bij KV Focus. Dit voor de kinderen van het E team en op deze gezellige training waren 25 kinderen aanwezig.

Op een speelse manier werd er kennis gemaakt met korfbal en samenspelen. Een mooi resultaat en hopelijk zijn er nu kinderen bij die het nog eens willen ervaren en terug komen. Ze zijn zeker welkom. Later op de dag werden de kampioensteams te weten Focus C1 , Focus B1 en Focus 1 gehuldigd. Dit had alles te maken met het behaalde kampioenschap in de afgelopen zaalcompetitie. Verder werd er op een groot scherm, gekeken naar de zaalfinales die in Ziggodome gehouden werden. Ook hiervoor was volop belangstelling dus kan men bij KV Focus spreken van een geslaagde dag. Organisatie bedankt.

Programma donderdag 12 april
Focus A1-Swift (M)A1 av.19.00u
Zaterdag 14 april
10.00u Kangoeroeklup van op het veld van KV Focus aan de Olympiade De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar.
Focus C1-Juliana C1 av.10.00u
Focus E1-Juliana E4 av.10.00u
Focus D1-VIOS(W) D1 av.11.00u
Focus B1-Juliana B1 av.11.15u
Focus 2-DSO(K)5 av.11.45u
Focus A1-Tjoba 1 av.12.45u
Focus 1-Rust Roest 6 av.14.30u
Zoals u nu kunt lezen een dagje met volop korfbal in Etten-Leur. Alle teams spelen thuis dus u kunt er gezellig een dagje korfbal kijken van maken. Alle ploegen komen in actie en nodigen u uit om ze te komen aanmoedigen in hun sportieve strijd. Ze zullen het zeer zeker waarderen. Het veld is gelegen aan de Olympiade 41 en vrij toegankelijk. [l]