De scholieren en opa's en oma's maakten hetzelfde schriftelijke verkeersexamen op hetzelfde moment, maar natuurlijk niet in dezelfde ruimte als de kinderen.
De scholieren en opa's en oma's maakten hetzelfde schriftelijke verkeersexamen op hetzelfde moment, maar natuurlijk niet in dezelfde ruimte als de kinderen. Foto:

Opa's en oma's schuiven aan
bij schriftelijk verkeersexamen

ETTEN-LEUR - In de aanloop naar het praktijkgedeelte, is donderdag door de kinderen van de groepen 7 van D'n Overkant het schriftelijk verkeersexamen gemaakt. Net als vorig jaar schoven hierbij ook weer een aantal opa's en oma's aan.

De scholieren en opa's en oma's maakten hetzelfde schriftelijke verkeersexamen op hetzelfde moment, maar natuurlijk niet in dezelfde ruimte.

Belangrijk

Voor de kinderen was het een belangrijk examen. Aan het eind van de dag bleek dat alle deelnemers geslaagd waren. Directeur Michel Brouwer van D'n Overkant: "We vonden het als school heel leuk dat maar liefst dertien grootouders deze uitdaging ook aandurfden. We hopen dat we volgend schooljaar weer een aantal opa's en oma's mogen begroeten."[l]