Korte berichten

Korte berichten

ETTEN-LEUR
Bingo wijkvereniging Centrum-Oost: Zaterdag 14 april is het weer bingo-time in De Linde. Aanvang 19.30 uur. Vanwege het succes van vorige keer kun je bij aanvang weer een bittergarnituur bestellen aan de balie in De Linde. Centrum-Oost betaald daarvan de helft. De andere helft betaal je zelf bij je bestelling. De bingo-avonden in januari t/m maart waren druk bezocht. Dat geeft het bestuur van Centrum-Oost een goed gevoel. We bedanken dan ook alle aanwezigen voor hun belangstelling en natuurlijk alle vrijwilligers voor hun inzet om het mogelijk te maken!
Wijkvereniging Centrum West: Bingoavond 11 april om 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur, in wijkgebouw D'n Drempel, Papenstraat 47, Etten-Leur. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Gratis koffie en thee en een hapje.
Wijkvereniging de Grient/Sanderbanken: Zaterdag 14 april hebben we weer onze dansavond. Hier kunt u komen stijldansen, maar ook de linedancers worden niet vergeten. DJ Willy zorgt voor de muziek. Aanvang 20.00-24.00 uur. Adres: brede school d'n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.
Mini-disco in Ut Praotuis: Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Komen jullie vrijdag 13 april ook lekker dansen? De disco staat klaar om 18.15 uur. Het duurt tot 19.00 uur. Ouders zijn ook welkom. Omdat dit de eerste mini-disco is is de toegang helemaal gratis. Bij de bar is drinken, snoep en chips te koop.
Disco in Ut Praotuis: Vrijdag 13 april voor groep 5-6-7-8. Zorg dat je op tijd een kaartje koopt! Op vrijdag 13 april worden er na 18.00 uur geen kaartjes meer verkocht! Tip: kleed je niet te warm aan. De deur gaat open om 19.15 uur. Om 19.30 uur begint de disco. Om 22.00 uur is het weer afgelopen (kinderen binnen ophalen!). Kaartjes te koop bij Willy, Maerlantstraat 1; Kitty, Huygenslaan 91; Sandra, Brederolaan 59. De kinderen mogen niet alleen naar huis.
Kinderdisco: Zaterdag 14 april voor alle kinderen tot en met groep 8 kinderdisco m.m.v. Dj Cobra in wijkgebouw D'n Drempel, Papenstraat 47, Etten-Leur van 19.00 tot 21.00 uur. U mag uw kind binnen afzetten en u kunt ze daar ook weer ophalen. Tijdens de disco is het voor de kinderen niet toegestaan om zonder begeleiding naar buiten te gaan. Wilt u a.u.b. uw kind een briefje meegeven met daarop de naam en een telefoonnummer. Wij gaan er een leuke avond van maken voor de kinderen. [l]