Speciale onderscheiding voor Opkikker ambassadeur Isé (9) uit Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Isé (9) uit Etten-Leur gaat aankomende zaterdag een bijzondere dag tegemoet! Tijdens de Ambassadeursdagen in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem zal Isé door Stichting Opkikker naar voren geroepen worden, om de speciale Opkikkermedaille in ontvangst te nemen. Deze krijgt ze vanwege haar fantastische inzet voor haar zieke lotgenoten!

Isé heeft in het verleden samen met haar gezin een Opkikkerdag meegemaakt, omdat de ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Isé zet zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeur. Op die manier hoopt Isé ook andere gezinnen te kunnen helpen. Dit is niet onopgemerkt gebleven! Daarom zal ze zaterdag naar voren geroepen worden om de exclusieve Opkikkermedaille in ontvangst te nemen.

In 2017 heeft Stichting Opkikker voor ruim 1800 gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag georganiseerd. Langdurige ziekte vraagt immers van heel het gezin een enorm doorzettingsvermogen en een stukje afleiding op zijn tijd kan dan nét dat beetje extra energie geven! Ambassadeurs van Stichting Opkikker zetten zich in, om ervoor te zorgen dat méér gezinnen de kracht van een Opkikkerdag kunnen beleven!

Als dank voor hun inzet, worden alle ambassadeurs ieder jaar uitgenodigd voor de Ambassadeursdagen, welke ieder jaar op een andere locatie plaatsvindt. Dit jaar vindt dit evenement plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. In totaal ontvangen we op zaterdag 21 en zondag 22 april ruim 1000 gezinnen. Dit weekend is voor de gezinnen een jaarlijks lichtpuntje en is een uitermate geschikt moment voor lotgenotencontact.

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief.

Meer informatie over het werk van Stichting Opkikker kunt u vinden op www.opkikker.nl. [l]