De winnaar van de competitie, Rene Verhoef
De winnaar van de competitie, Rene Verhoef

HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Veertien april is de laatste wedstrijd van onze voorjaarscompetitie gevist, een competitie die we, met uitzondering van de winnaar, snel zullen vergeten. Vrijwel nooit in de wedstrijdgeschiedenis van onze vereniging is er zo slecht gevangen. In totaal werden er in vier wedstrijden, met gemiddeld 16 vissers aan de kant, 8 vissen op het droge gebracht. Eén maatvoorn, één grote baars en zes kleine baarsjes.

Rene Verhoef lukte het als enige om in meer dan één wedstrijd vis te vangen, namelijk twee wedstrijden maal één vis wat voldoende was voor plaats “1” in het eindklassement, een evenaring van de prestatie die hij ook vorig jaar leverde. Op plaats twee eindigde Henk Kokke die deze prestatie dankt aan een mooie baars van 70 punten die hij tijdens de laatste wedstrijd ving. Plaats drie was voor Louis Melisse die de eerste wedstrijd winnend afsloot met een maatvoorn van 24 punten.

Tijdens de laatste wedstrijd werden er alleen in vak B twee vissen gevangen. Henk Kokke werd de dagprijswinnaar met zijn baars van 70 punten, terwijl Rene Verhoef zijn eindzege in het klassement veilig stelde door een baarsje van vijf punten te vangen.

Het volledig eindklassement is:

1 Rene Verhoef 6 p; 2. Henk Kokke 10 p. (70 cm.); 3. Louis Melisse 10 p. (24 cm.) 4. Cees Maas 10 p. (5 cm.) 5. Piet Boot, Johan Horstmans, Bart Klep, Arend lammerse, Cees van Gastel en Cees Vermeeren 17 p; 11. Jan van Gool, Gerrit Lambregts, Toon van Oers en Ad Voermans 18 p; 15. Jef Roovers en Cees de Winter 25 p.

Cees Melisse en Peter Roovers visten onvoldoende wedstrijden om in het eindklassement te worden opgenomen.

Programma voor de komende periode

Zaterdag 27 april: Etten-Leurs Kampioenschap in de Leurse haven. Vissen van 8:30 tot 11:00 uur.

Donderdag 3 mei: eerste wedstrijd zomeravondcompetitie in de Leurse haven. Vissen van 18:45 tot 20:45 uur.

Voor beide wedstrijden geldt: inschrijven tot één uur voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs. [l]

De winnaar van de competitie, Rene Verhoef