Korte berichten

Korte berichten

ETTEN-LEUR
Bingo wijkvereniging Grient/SanderBanken: Zaterdag 28 april hebben we weer een bingo avond. Er worden 10 rondes gespeeld, en op elke ronde zijn 3 prijzen te winnen. Aanvang 19.00 uur en de zaal gaat pas om 18.30 uur open. Adres: brede school d'n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.
Bingo: Zondag 29 april organiseert de Leutvereniging uit Ut Zwaajgat weer een bingomiddag in 't Turfschip vanaf 14.00u. Ook nu weer is de eventuele opbrengst bestemd voor het zogenaamde sociale karnavalsgebeuren. Met name de kinderen, ouderen en gehandicapten en zieken hebben, zo denkt Leurse Leut, ook recht op wat karnavalsplezier. Probeer uw geluk en misschien geldt het nieuwe motto van Leurse Leut ook voor u: Wemme ut este stukske!
Trainers gezocht: Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar een trainer voor het 2e zondag elftal (dit elftal speelt momenteel 3e klasse); en voor de JO19-1 (JO19-1 staat momenteel ongeslagen bovenaan in de 1e klasse). Ben jij enthousiast en wil je d.m.v. een goede samenwerking met de hoofdtrainer een leuk en jong team trainen/coachen en zowel op technisch als tactisch vlak beter maken, meld je dan snel aan! Er is bij voetbalvereniging DSE voldoende ruimte om je trainerspapieren te halen! Stuur je reactie op naar: micheloomen@hotmail.com. [l]