Voor Leur Kleurt Oranje kan Koningsdag beginnen

ETTEN-LEUR - De organisatie voor Koningsdag door Leur kleurt Oranje is helemaal rond.

Op het kinderplein kunnen de kinderen weer hun hart ophalen aan allerlei leuke uitdagende spelletjes. Er is een meet and greet met Mickey, Minnie en Donald Duck. De pony’s van Stal het Sander staan al te trappelen om met de kinderen een rondje te rijden. De organisatie heeft een stevig maar taai eikenhouten blok kunnen bemachtigen waar de 'stoeren' onder ons een tien duimer in mogen proberen te jassen in zo min mogelijk slagen. De auteur van dit stuk heeft al een paar pogingen ondernomen maar is er achter gekomen dat het nog een flinke kluif zal worden. Rugbyclub REL verzorgen weer een demonstratie waar iedereen aan mee kan doen.
De artiesten Mitch Kerstens en SjanSjee hebben er ongelofelijk veel zin in. Drive-in Show Meezun2en zal de gehele dag de activiteiten ondersteunen. Het barpersoneel is geïnstrueerd dus niemand zal iets te kort komen. Als het weer wilt meewerken kan de dag niet meer kapot.

Opening
De officiële opening zal om 13.50 uur plaats vinden door onze nieuwe burgermeester Miranda de Vries waarna aansluitend het kinderplein wordt geopend. Vanaf 16.30 uur maken onze artiesten hun opwachting. Daarom kom gezellig naar het Schoenmakerspark en je hebt weer een onvergetelijke dag. Niet gekomen is veel gemist! We treffen elkaar op Koningsdag in het Schoenmakerspark.[l]