Aan inzet geen gebrek tijdens Gesta - Internos
Aan inzet geen gebrek tijdens Gesta - Internos Fred van Toledo

90 jarige vv Internos

ETTEN-LEUR - Het weekend van 7, 8, 9 en 10 juni zal in teken staan van het 90 jarig bestaan van v.v. Internos.

Op zaterdag 9 juni zal er een groot 7x7 miniveld toernooi georganiseerd worden waar teams uit heel de regio bij aanwezig zullen zijn. Zelfs 2 teams uit het buitenland gaan deelnemen, dus jullie kunnen thuis vertellen dat jullie mee gaan doen aan een internationaal toernooi!! Dat dit toernooi een groot en gezellig succes gaat worden is al lang bekend, maar met jullie aanwezigheid doen we hier natuurlijk nog een extra schep bovenop!

Het maakt niet uit waar jullie vandaan komen, bij welke club iedereen speelt, of je meer links of rechtspoten in je team hebt, of jullie spelers überhaupt kunnen voetballen of niet. Regel 7 mensen en schrijf je nu nog in via www.vvinternos.nl via menu keuze “90 jarig jubileum”! Er kunnen maximaal 32 teams ingeschreven worden dus vol = vol!

Wat vroeger in de morgen beginnen de poulefases. Om 13.00 uur heb je tijd om de energie aan te vullen met een hapje of een drankje en vanaf ongeveer 14.00u zullen de afvalrondes plaats gaan vinden. Er is in de middag een verliezers ronde en een winnaars ronde. Beide werken via een afvalsysteem en voor beide nummers 1 en 2 zijn leuke prijzen te winnen!! Ieder team speelt sowieso zijn poulewedstrijden en minimaal 1 afvalwedstrijd. In de middag zal het toernooi sfeer bijgebracht worden door de beats van DJ TORO. Het is ook mogelijk meerdere teams in te schrijven. Nogmaals wacht niet langer en schrijf je in, want vol = vol!

Ongeveer een uurtje na de prijsuitreiking van het toernooi zal de feestavond starten. Deze feestavond zal worden aangestuurd door DJ’s Ed en Co Discoshow (bekend van carnaval bij Internos) en tussendoor zullen er verschillende bekende artiesten hun optreden komen doen

Internos onderuit na thriller in Galder

Twee defensieve blunders zorgen ervoor dat een hardwerkend, tegen degradatie vechtend Gesta met 2-0 voor kon gaan rusten. Boord voor rust Gesta flink weerstand, na rust was er een houtgreep van Internos die tot doelpunten moest leiden. Twee afstandsknallen van Jaye, ingevallen in de rust zorgde voor een 2-2 eindstand want de tweede viel in de 96e minuut. De scheidsrechter had echter nog een verrassing in de ijzeren fluit. Hij gaf Gesta bij de eerste de beste aanval een penalty na “ongelukkig” komen van de internos keeper. Veel protesten, de Internos trainer probeerde ook nog de van Gaal truc door de keepers te wisselen maar dat mocht niet baten. De penalty werd onhoudbaar ingeschoten en de 3 punten bleven in Galder ondanks de ontzettende overmacht van Internos in de tweede helft.