KV Focus Korfbal uitslagen

ETTEN-LEUR - De twee wedstrijden die afgelopen zaterdag gespeeld zijn, hebben niet het resultaat opgeleverd wat ze ervan verwacht hebben.

Beide wedstrijden werden met ruim verschil verloren.
De uitslagen zijn:
Luctor A1-Focus A1 15-4
Focus Dames 1-KVS 17 Dames 1 7-13

Kangoeroeklup
Voor het komende weekend staan er geen wedstrijden op het programma. Wel is er Zaterdag 5 Mei Kangoeroeklup van 10.00 uur tot 11.00 uur. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar.

Wie of wat is KV Focus
KV Focus is ontstaan uit een fusie van Korfbalvereniging ELKV en Korfbalvereniging Zevenbergen. Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Lekker trainen en je volle inzet geven tijdens een wedstrijd, in een gezellig team.
Naast het sporten staat gezelligheid en een goede sfeer ook hoog in het vaandel. Focus heeft een mooie kantine, waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd: Kaartavondjes, een playbackshow, koppelschiettoernooi, BBQ, seizoensafsluiting waarbij alle leden, maar ook familie en vrienden van onze korfballers, van harte welkom zijn.
Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op onze vaste trainingsavonden op Dinsdag en Donderdag. Vanaf 18.45 uur zijn de teams onder leiding van hun trainers/coaches volop aan de gang. Kom gerust eens een kijkje nemen en waarom probeer je het zelf niet. Ons mooie complex is gelegen aan de Olympiade en loop gewoon eens vrijblijvend binnen. Er zijn voldoende mensen aanwezig om uw eventuele vragen over korfbal en KV Focus te beantwoorden. Of neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl .Vanuit de site kunt u doorstappen naar onze facebookpagina.[l]