Clubkampioenen Competitie 2017-2018.
Clubkampioenen Competitie 2017-2018. Hans van Berkel KBO Etten-Leur

Gezellige afsluiting competitie bridgeclub KBO Etten

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar eindigde het bridge-seizoen van de Bridgeclub KBO Etten met de traditionele " Fietsbridge ". Dit jaar ging de reis naar Galder, waar een warm welkom ons wachtte in buurthuis De Leeuwerik.

Maar liefst 120 leden hadden zich opgegeven, Gezien het onbestendige weer en de harde wind ging een groot deel van de mensen toch maar met de auto naar Galder. De die-hards, die wel op de fiets waren, 26 leden, kwamen met ijskoude handen en natte voeten aan bij de Leeuwerik. Het fietspad , parallel aan de Rivier de Aa of Weerijs, stond namelijk onder water, maar bijna alle fietsers, erg verrast, fietsten er toch doorheen. De fietsers kwamen hierdoor wat later aan, maar werden uiteraard goed toegejuicht door alle aanwezigen en werden ook ontvangen met koffie en een "Leeuwerikkoek", die speciaal voor onze groep was bedacht door de plaatselijke bakker.
Er werd in 5 lijnen gespeeld, dus was het een drukte van belang, maar gelukkig een erg gezellige drukte. Na drie rondes gespeeld te hebben stond er rond lunchtijd een prima, gevarieerd, buffet voor ons klaar, waar uiteraard dankbaar gebruik van werd gemaakt; iedereen had tenslotte hard gewerkt!
Om 2 uur startten we weer voor drie spelrondes met een kwartier pauze om de inwendige mens te kunnen versterken.

Prijsuitreiking
Bij de prijsuitreiking werd de wisselbeker, de Jan Blom Bokaal (genoemd naar onze oprichter), uitgereikt aan de Competitie-Kampioenen: Riet Verschuren en Albert Paulussen. Zij hadden het hoogste gemiddelde percentage (58,42%) behaald van alle groepen. Proficiat namens alle leden! Er waren drie prijsjes per lijn, zodat we wel even bezig waren. En dit allemaal onder genot van een bijbehorend rankje.
Het "fietsvolk" ging weer op weg naar Etten-leur en gelukkig zat het weer nu mee, de zon was er doorgekomen en de temperatuur wel heel wat aangenamer.
Iedereen was het er mee eens dat de dag zeer geslaagd was, dus moest er nagepraat worden. Dit kon in ons thuishonk De Linde, waar we nog iets konden eten en drinken. Inmiddels een goede gewoonte, deze gezellige nazit. Veel leden lieten zich daar dan ook nog even zien.
Al met al een zeer geslaagde dag, waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken. [l]

Clubkampioenen Competitie 2017-2018