Zangvereniging Nootwaar in actie!
Zangvereniging Nootwaar in actie! Nootwaar

Wijkvereniging Centrum-Oost inloopmiddag

ETTEN-LEUR - Zondag 13 mei van 14.00 tot ca. 17.00 uur is het weer zover. Dit keer wederom een unieke middag. Zangvereniging Nootwaar zal jullie een uitgelezen repertoire voorschotelen.

Nootwaar is, een gemengd koor dat zich onderscheid door middel van zijn repertoirekeuze. Originele arrangementen met als het even kan een vette creatieve knipoog. Dit wordt in de uitvoering vaak versterkt door een afwijkende presentatie die eigenzinnig en soms gedurfd is. Niet alleen heerlijk om naar te luisteren maar ook aantrekkelijk om naar te kijken. Al meer dan dertien jaar is Nootwaar, met ruim 50 zangers en zangeressen, prominent aanwezig bij allerlei optredens waar ze hun gevarieerde repertoire ten gehore brengen. Nootwaar staat onder de enthousiaste en kundige leiding van Marlies Bloemen. Voor de presentatie worden ze sinds dit jaar begeleid door Menno Boerdam. Zie ook www.nootwaar.nl

En dat is nog niet alles, want op speciaal verzoek (moederdag) wordt Nootwaar dit keer begeleid door het fantastische saxofoonkwartet Ms Reed. Vier jonge dames die vooral ook samen veel plezier beleven aan hun unieke samenspel . Niet alleen strak volgens de voorgeschreven bladmuziek, maar vooral improviseren is voor hen de uitdaging. Ms Reed repeteert onder leiding van Linda Schetters en soms onder leiding van Peter Broekhuizen, de baritonsaxofonist van saxofoonkwartet Artvark. Het mag duidelijk zijn dat de heren van dat kwartet een groot voorbeeld en inspiratiebron zijn voor de dames. Speelplezier en het streven naar kwaliteit staan voorop. Vanaf januari is gewerkt aan een nieuw repertoire. Ms. Reed kijkt ernaar uit ook die nummers aan jullie ten gehore te brengen.

Zeer de moeite waard dus om weer eens te komen genieten en te ontspannen samen met vrienden en kennissen. Je bent van harte welkom ook al woon je niet in Centrum-Oost van Etten-Leur.

Het eerste kopje koffie / thee is wederom gratis. Uiteraard staan de medewerkers van De Linde daarna ook voor u klaar, om voor zeer schappelijke prijzen, andere hapjes/drankjes te serveren!

Bestuursleden van de wijkvereniging zullen ook aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën voor volgende gelegenheden. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur. Tot ziens dus zondag 13 mei in De Linde, gelegen aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. Ervaar hoe gezellig zo’n middag is in De Linde! [l]

De dames van Ms Reed!
Zangvereniging Nootwaar in actie!