Constantia: Ik Speel Muziek
Constantia: Ik Speel Muziek Femke Nouws

Muziekvereniging Constantia zoekt bestuursleden

ETTEN-LEUR - Constantia is met 136 jaar een van de oudste verenigingen van Etten-Leur. De ruim 80 musicerende leden maken wekelijks muziek met elkaar.

De vereniging kent diverse orkesten en een slagwerkgroep. In Etten-Leur zorgt Constantia voor muziek bij diverse evenementen en plechtigheden. Daarnaast wordt meerdere keren per jaar een concert gegeven. Twee van de bestuursleden hebben aangegeven hun laatste jaar in te gaan als bestuurder. Constantia is daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Over Constantia

Onze leden zijn tussen de 8 en 75 jaar oud en maken muziek in drie orkesten. Er wordt wekelijks gerepeteerd onder leiding van een professionele dirigente. Constantia streeft ernaar vanaf het starten met muziekles samen te (leren) spelen. Door de jeugd goed op te leiden zorgen we voor doorstroom in de orkesten. Het opleiden van de jeugd, waarbij de Nieuwe Nobelaer de muzieklessen verzorgt en Constantia de orkestlessen, is dan ook een van de speerpunten van de vereniging.

Bestuur

Het bestuur bestaat op dit moment uit zes personen. Er wordt 1x per maand vergaderd. Constantia is op zoek naar bestuursleden die het leuk vinden om binnen onze gezellige vereniging te organiseren en te besturen. Naast het financieel gezond houden van de vereniging, verwachten we van een bestuurslid dat hij/zij contacten onderhoudt met de leden, de Etten-Leurse gemeenschap en regelmatig aanwezig is bij optredens en concerten. Affiniteit met muziek is gewenst maar geen vereiste.

Wil je een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris: secretaris@constantia-el.nl. [l]

Constantia: Ik Speel Muziek