Afbeelding
Foto:

Medewerkers Luyten Adviesgroep doen vrijwilligerswerk

ETTEN-LEUR - Het vrijwilligerswerk tijdens de jaarlijkse teamdag van de Luyten Adviesgroep uit Etten-Leur vond vrijdag op twee locaties plaats. De 24 medewerkers werden daarbij opgesplitst in twee groepen.

De helft van hen kwam vrijdagochtend naar de Avoord locatie het Anbarg. Daar werd de groep wederom in tweeën opgesplitst. Zes medewerkers gingen de keuken in om daar voor zestig cliënten een slaatje te maken voor de lunch. De andere helft stortte zich op het opruimen van de versieringen van Koningsdag. Verder voorzagen ze de tafels van nieuwe bloemstukjes en hielpen in de bediening om de gerechten uit te serveren.

Terras

De twaalf andere personeelsleden van de adviesgroep waren vrijdag aanwezig in wijkgebouw Ut Praotuis van wijkvereniging Buurtbelang Banakkers om het terras in orde te maken voor het zomerseizoen. Daarnaast verzorgden ze een vier gangen lunch voor 72 wijkbewoners van gemiddeld tachtig jaar oud.

Vrij

Voor deze groep bewoners organiseren vrijwilligers van Buurtbelang Banakkers rond Moederdag altijd een speciale activiteit. "We hebben onze vrijwilligers een dagje vrij kunnen gegeven omdat de andere helft van de medewerkers van Luyten deze taken vrijdag over wilden nemen", aldus voorzitter Louis Boumeester. Overigens werd er ook nog een bingo georganiseerd door deze medewerkers en was er muziek die verzorgd werd door Juul Bouman op zijn accordeon.

Afbeelding