Zondag 20 mei zondagmiddag inloop in Ut Praotuis

ETTEN-LEUR - Aanstaande zondag, eerste pinksterdag, is het weer de derde zondag van de maand. Inloop in Ut Praotuis dus.

Wij hebben voor u René van Belzen weten te strikken. Een in Breda geboren maar al sinds 1975 in Etten-Leur wondende 71 jarige veelzijdige artiest. Hij speelt gitaar, ukelele en mandoline. Zijn repertoire is enorm. Van Country en volksmuziek naar oude Nederlandstalige meezinger en eigen geschreven liedjes. Daarnaast is hij een groots verteller.
De zondagmiddag inloop is van 14.30 tot 16.30 uur . Zoals gebruikelijk is er voor de liefhebbers weer een eenvoudige maaltijd voor een klein prijsje te koop.
Maar dat is nog niet alles. Voorafgaande aan het optreden van René kunt u zich inschrijven voor de Banakker busreis 2018 . Dit jaar gaan we op dinsdag 5 juni naar de stad Utrecht. Vele hebben reeds de inschrijfformulieren ingeleverd maar er zijn nog enkele plaatsen in de bus. Dus kom tussen 14.00 uur en 14.30 uur alvast je inschrijven voor de busreis en blijf gezellig even hangen. Want het eerste kopje koffie of thee en de entree zijn gratis. [l]