Kom zien en beleven wat de Scouting allemaal doet tijdens de Scouting Lambertusdag.
Kom zien en beleven wat de Scouting allemaal doet tijdens de Scouting Lambertusdag.

Scouting Lambertusdag 2018

ETTEN-LEUR - Op zondag 29 mei wordt onze jaarlijkse scouting Lambertusdag gehouden. Elk jaar organiseren wij deze dag om gezamenlijke activiteiten met onze leden te doen, vaak ook met hun ouders, broertjes en zusjes.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een open dag te houden voor iedereen in Etten-Leur. Heel veel mensen hebben natuurlijk al wel eens van de scouting gehoord. Je ziet ze o.a. bij diverse evenementen en activiteiten zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag, de marathon, SGW wedstrijden, maar wat doen ze eigenlijk allemaal nog meer? Op 27 mei kunnen jullie kennismaken met scouting Lambertus, je kunt dan niet alleen zien wat er allemaal te beleven valt, maar je kunt ook zelf meedoen met de verschillende workshops.
Altijd al wel eens willen koken op een houtvuur, zelf vuur maken, pionieren of van een kabelbaan afsuizen? Dit zijn maar een paar activiteiten van de ongeveer 15 workshops die wij je willen laten zien en beleven op onze scouting Lambertusdag. Bij aankomst kun je jezelf inschrijven om deel te nemen aan een aantal workshops om op deze manier zelf scouting te ervaren. Ook als je niet actief wilt deelnemen aan de verschillende activiteiten ben je natuurlijk van harte welkom.
Dus ben je benieuwd geworden waarom je (klein)zoon of (klein)dochter, vriendje of vriendinnetje, neefje of nichtje zo enthousiast is over scouting, kom dan naar onze scouting Lambertusdag op zondag 27 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur op ons prachtig scoutingterrein achter de Beuken aan de Lambertusstraat 3 in Etten-Leur. Ervaar zelf het scoutinggevoel en wordt net zo enthousiast over scouting als wij dat zijn.
We zien jullie graag op zondag 27 mei op onze scouting Lambertusdag.[l]