KV Focus Korfbal

ETTEN-LEUR - Twee wedstrijden waren er slechts deze week.

Focus A moest afgelopen donderdag aantreden tegen het sterke team van DVS A. Deze wedstrijd werd verloren met 18-8 dus ze kwamen echt tekort. Focus D moest aantreden tegen de DSO(K) D3 D uit Klundert. Werd de eerste wedstrijd tegen dit team ruim verloren, nu hebben ze in een spannende wedstrijd een knappe 5-3 overwinning behaald. Prima gedaan.

Programma zaterdag 26 mei

Kangoeroeklup van 10.00 tot 11.00 uur. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar.

Focus 2-KVK 3 12.45u

Focus A1-TOGO A1 12.45u

Focus 1-OJC98 1 14.30u

Zondag 27 mei

Eyckelkorf/Omhoog Dames 1-Focus Dames 1 10.30u

Wat is Korfbal

In een notendop: Korfbal is echte een familiesport. Een dagje korfbal is en dagje uit me het hele gezin. Zo kunnen jong en oud, dames en heren, allemaal sportief aan de slag met korfbal. Wat korfbal zo uniek maakt is dat het een gemengde teamsport is. Dat maakt sporten zeker zo leuk.

Bij KV Focus staat he plezier in het spelletje voorop. We staan voor gezelligheid in combinatie met prestatiegerichtheid. KV Focus is daarom meer dan allen een korfbalvereniging.

Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op onze vaste trainingsavonden op Dinsdag en Donderdag. Vanaf 18.45 uur zijn de teams onder leiding van hun trainers/coaches volop aan de gang. Als men dan ziet hoe enthousiast ze bezig zijn, dat alleen al is genieten. Kom gerust eens een kijkje nemen en waarom probeer je het zelf niet. Ons mooie complex is gelegen aan de Olympiade en loop gewoon eens vrijblijvend binnen. Er zijn voldoende mensen aanwezig om uw eventuele vragen over korfbal en KV Focus te beantwoorden. Of neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl. Vanuit de site kunt u doorstappen naar onze facebookpagina. [l]