Vreugde na het behalen van het kampioenschap.
Vreugde na het behalen van het kampioenschap. Elly Jansen

DSE JO19-1 Kampioen en Promotie naar de hoofdklasse

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk dé wedstrijd van het seizoen op het programma: DSE JO19-1-Victoria JO19-1. Bij winst zou dit team kampioen worden in de 1e klasse en promoveren naar de hoofdklasse, een unieke prestatie voor DSE. Bij een gelijkspel of verlies zou men afhankelijk zijn van het resultaat van nr. 2 Beek Vooruit.

Het sportpark was al redelijk vol aan het lopen en het gebruikelijke vuurwerk was er ook nu weer voor de wedstrijd. Gespannen gezichtjes lopen naar het veld, vanuit de supporters een applaus en een schouderklopje. De scheids fluit voor het begin en meteen zit DSE er kort op, je kunt merken dat de spelers er voor willen gaan, ze moedigen elkaar aan en zetten druk op de tegenstander.
Ferry draait zit goed vrij, geeft de pass op Romek, die geeft voor en ja hoor de bevrijdende 1-0 door Kjell staat al vrij snel op het scorebord, de ban is gebroken. DSE blijft goed door gaan en binnen no-time staat DSE door doelpunten van Ivar en Tom met 3-0 voor. De wedstrijd is gespeeld, DSE komt niet meer in gevaar en uiteindelijk wordt het nog zelfs 8-0. Wat een toppers!!
De ontlading na het laatste fluitsignaal is groot en de spelers vliegen elkaar in de armen. Een geweldige en unieke prestatie van deze lichting spelers en niet te vergeten de technische staf en begeleiding, mooier kan het 60-jarig jubileum van DSE bijna niet beginnen.[l]

Vreugde na het behalen van het kampioenschap