Korte berichten

Korte berichten

Kinderbingo Wijkvereniging Centrum West: Zondag 3 juni is er weer een Kinderbingo in Wijkcentrum D'N Drempel in Centrum West. Vernieuwd en dus nog spannender met meer kansen, en dus meer prijzen. De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 gaan we beginnen met de bingo.
Boekenhuisje bestaat 4 jaar: Kent u het boekenhuisje aan de Lage Vaartkant? Inmiddels zijn het al 2 huisjes, er staat een gele parasol buiten en er zijn al 1350 boeken verkocht. U kunt uit honderden boeken kiezen, de opbrengst per boek is voor het kenyaproject in Etten-Leur. Komt u ook eens een kijkje nemen? U kiest een boek en doet het geld in de brievenbus. Heeft u een vraag belt u dan even aan, ik heb binnen nog veel meer boeken.
Bingo op de zondagmiddag: Voor we twee maanden met vakantie gaan organiseren wij nog eenmaal een bingo in het Turfschip op zondagmiddag 3 juni. De bingo, waaraan iedereen van alle leeftijden, kan deelnemen, begint om 14.00 uur en is ongeveer om 16.30 uur afgelopen. Er worden 12 ronden en een superronde gespeeld en in elke rond maakt u 3x kans op een prijs. Heeft u een spaarkaart vul dan s.v.p. aan de voorkant uw naam etc. want u ontvangt een nieuwe spaarkaart voor het volgende bingoseizoen welke start op 2 september. Graag zien wij u zondagmiddag in het Turfschip.
Maandelijkse linedancemiddag: Zondag 3 juni geven wij weer een linedancemiddag voor iedereen. Wij dansen van 13.30-17.30 in Wijkgeouw De Gong aan de Trompetlaan 42.
Laatste kans voor inschrijving reis KBO Leur: 5 dagen all inclusief naar het Sauerland met KBO leur. Vertrekdatum Dinsdag 9 oktober, terug Zaterdag 13 oktober. Vertrek om 9.00 uur vanaf parkeerplaats Turfschip. Drie dagen een excursie waaronder een bezoek aan de Krombacher brouwerij een boottocht en een bezoek aan Siegen de citygallery, 's avonds entertaiment. Inlichtingen via Adrie Slagter tel06-20353797 of per Email a3slagter@casema.nl.
KBO busreis in oktober: Een 5-daagse KBO reis (max. 50 personen). Vertrek is op maandag 1 oktober. Via een mooie route komen we aan in het 3-sterren hotel Lochmuehle in Mayschoss. Op vrijdag 5 oktober komen we vol mooie indrukken weer thuis. Bezichtigingen van Ahr Vallei, Vulkaan-Eifel, steden Bonn en Bad Neuenahr-Ahrweiler zijn vrij. Uitgebreide informatie is te vinden in De Linde, Lambertusstraat, parkeren aan de Wipakker. Anton Vermeulen, tel.5020088. [l]