Politie heeft handen vol aan incidenten in Grauwe Polder

ETTEN-LEUR - De politie heeft in het weekend de handen vol gehad aan twee incidenten in Etten-Leur, die ook nog eens beide plaatsvonden in de wijk Grauwe Polder.

Zaterdag net na middernacht kreeg de politie de melding dat er door meerdere mensen gevochten werd in de Cellostraat. Ter plaatse zagen agenten dat er een gewonde vrouw op de stoep lag. Een stukje verderop stond een gewonde man, die vertelde dat er een verkeersruzie was geweest elders in Etten-Leur gevolgd door een woordenwisseling in de Cellostraat. De woordenwisseling zou zijn uitgelopen in een vechtpartij. De 51-jarige gewonde vrouw uit Etten-Leur werd ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De gewonde 23-jarige man liep vermoedelijk een steekwond op en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Tijdens onderzoek door de politie werd zondag in een grasveldje een stok gevonden en op de stoep kleding. Ook werden in het grasveldje en op de stoep sporen vastgesteld. De politie is verder langs de deuren geweest op zoek naar getuigen.

In de nacht van zondag op maandag beroofden twee overvallers de bewoners van een huis aan de Vioolstraat met geweld. Toen de politie arriveerde waren de daders al gevlucht. De man van het overvallen echtpaar raakte gewond. De slachtoffers verklaarden met een vuurwapen te zijn bedreigd door de overvallers, die bivakmutsen droegen. De man werd geslagen en gekneveld door de verdachten. Daarna zijn ze er met hun buit vandoor gegaan.[l]