Korte berichten

ETTEN-LEUR
Collecteweek Maag Lever Darm Stichting:
De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gaat van start op maandag 18 juni. In die week gaan collectanten de straat op voor circa 2 miljoen buikpatiënten die dagelijks beperkingen ondervinden als gevolg van hun ziekte. Met de opbrengst financiert de Maag Lever Darm Stichting wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. In de onderzoeken richt de stichting zich op spijsverteringskankers, betere diagnostiek voor maag-, darm- en leverziekten en innovatieve behandelmethoden. Van maandag 18 juni tot en met 23 juni kan er een collectant bij je aan de deur komen voor een vrijwillige bijdrage. De Maag Lever Darm Stichting hoopt op je steun voor 2 miljoen buikpatiënten in Nederland.
Let's meet up: Ben jij tussen de 25 en 45 jaar en woon je in Etten-Leur, kom dan naar Let's meet up voor de eerste Etten-Leurse 30 seconds middag! Vrijdagmiddag 15 juni, vanaf 13.30 tot 15.30 uur, café de Pastoor, Lange Brugstraat 15, Etten-Leur, Aanmelden via letsmeetupettenleur@gmail.com of Facebookpagina.
Inloop zondagmiddag Etten-Leur-Zuid: Zondag 17 juni is er voor mensen uit zuid weer een middaginloop die met muziek wordt opgevrolijkt. Dit keer is Juul Bouman van de partij met zijn onvolprezen accordeonspel. De entree is gratis. Aanvang van de muzikale inloop: 14.30 uur, Om 16.30 uur kunt u tegen een kleine onkostenvergoeding bij binnenkomst met z'n allen genieten van een kop soep, broodje knakworst en een verrassingstoetje. Parkeermogelijkheid genoeg! Te laat bent U nooit, want het is inloop. [l]