vv Internos Zo7 kampioen

ETTEN-LEUR - Tussen alle jubileum festiviteiten door werd afgelopen donderdag Internos Zo7 kampioen tegen Beek Vooruit uit Prinsenbeek die bij winst ook nog kans hadden op het kampioenschap. Het betrof een wedstrijd die enige weken geleden bij 2-0 voor Internos was gestaakt.

Er moest nog 12 minuten gespeeld worden doch er werd niet meer gescoord. Het is het enige team van Internos dat dit jaar kampioen is geworden. Internos Zo7 bestaat uit Turkse voetballers, onder leiding van Bedel Karahan en Yunus Karafakili, die dit seizoen geen enkele keer gelijk hebben gespeeld door de wil om te winnen. Dit betekent dat je mogelijk ook kunt verliezen. Zoals vele andere senioren teams van Internos is het een hecht vriendenteam dat met plezier en passie speelt. Dit gaat zelfs zo goed dat er steeds meer nieuwe aanmeldingen binnenstromen waardoor er voor komend seizoen een nieuw zondag team kan worden ingeschreven. Daarom verdient dit team de kampioensbeker en een grote compliment!

Geslaagd jubileum
Bedankt voor geslaagde jubileum feestdagen.
Zowel letterlijk als figuurlijk hebben we afgelopen weekend onze club in het zonnetje gezet. Van woensdag tot en met zondag hebben onze leden maar zeker ook onze gasten, supporters en sponsors kunnen genieten van wat de Jubileum commissie heeft bedacht en gerealiseerd. Iedere activiteit was al bij voorbaat geslaagd door de goede voorbereidingen vooraf en organisatie. De sportiviteit, gezelligheid en sfeer die de deelnemers mee brachten maakten van ons 90 jarig jubileumfestijn iets onvergetelijks en smaakt zeker naar meer!
Dit succes is uiteraard te danken aan de jubileum commissie met de enorme support van de sponsor commissie, activiteiten commissie, jeugd commissie, de kantine groep, de accommodatie groep en nog vele vrijwilligers die zéér veel uren hebben gemaakt.
Namens alle leden danken wij jullie voor die tomeloze inzet om niet alleen van het jubileumfeest een succes te maken maar ook om aan iedereen te laten zien wie Internos is, wat ze kan en wat ze wil: "een club waar voor alle leeftijden met passie en plezier voetbal wordt gespeeld in een gezellige sfeer". [l]