Aanvang festiviteiten 50 jarig jubileum Z&PC DIO

ETTEN-LEUR - In juni bestaat de Etten-Leurse zwem en polo vereniging DIO 50 jaar. Op zaterdag 23 juni vinden hiervoor de eerste festiviteiten plaats er wordt voor de allerjongste leden tot 16 jaar een sportieve en gezellige middag georganiseerd.

Een week later op zaterdag 30 juni wordt het 50 jarig jubileum daadwerkelijk gevierd met leden en oud leden.

Op zaterdagmiddag om 14.00 uur verzorgt burgemeester Miranda de Vries in het gloednieuwe zwembad De Banakker de aftrap van deze feestelijke jubileum dag. Na het officiƫle gedeelte is er voor de leden en oud leden een sportief zwem en waterpolo programma samengesteld waarbij de krachten nog eens gemeten kunnen worden.

Hierna, als iedereen zijn uiterste best heeft gedaan met het sporten en/of het supporteren wordt het programma verplaats naar de kantine van Top Shot waar er eerst een heerlijke barbecue is, en daarna als iedereen weer op krachten is gekomen de feestavond zal los barsten en er door iedereen nog eens zal worden geproost op het 50 jarig jubileum van Zwem en Polo club DIO.

Denkt u na het lezen van bovenstaande, ja dat lijkt mij wel een gezellige vereniging, en zwemmen is natuurlijk toch heel gezond voor je aarzel dan niet en informeer dan eens naar de mogelijkheden die er zijn om te wedstrijdzwemmen en/of te waterpoloƫn, u kunt het ook wat rustiger aan willen doen, hiervoor hebben wij ook nog trimzwemmen.

Voor meer informatie: www.dioweb.nl. [l]