Seizoen voorbij voor KV Focus

ETTEN-LEUR - De laatste wedstrijden zijn gespeeld dus nu kan men gaan denken aan vakantie. Er staat echter nog een evenement op het programma, namelijk de seizoen afsluiting.

Elk jaar wordt er wel iets georganiseerd. Ditmaal is dat op zaterdag 24 juni. Dan wordt er een dubbelschiet toernooi gehouden. De deelnemers gaan in teams van twee personen de sportieve strijd aan tegen andere leden. Het is een hele organisatie en gelukkig zijn er ook veel inschrijvingen. Het geheel zal beginnen om 1.00 uur en de laatste wedstrijdjes zullen om 16.00 uur plaatsvinden. Daarna zal men nog gezellig samenzijn.
Dan is het ook echt voorbij en wordt er voorlopig niet meer getraind/gespeeld op de Focus velden aan de Olympiade 41.

Nieuwe seizoen
Waarschijnlijk zullen er wel leden zijn die toch op dinsdagavond een balletje willen schieten en dat kan gewoon. De eerste officiƫle training zal pas plaatsvinden op dinsdag 14 augustus. Dan gaat men beginnen aan de voorbereiding van het seizoen 2018-2019 en natuurlijk het Internationale Focus Korfbaltoernooi dat volgens traditie gehouden gaat worden in het laatste volle weekend van augustus. Hierover later meer. Mocht u meer info willen over onze vereniging KV Focus en korfbal neem dan eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl en klik dan gelijk even door naar onze facebookpagina. Dar is genoeg te lezen/zien over het reilen en zeilen binnen KV Focus.[l]