Multifocale contactlensdagen op 29 en 30 juni.
Multifocale contactlensdagen op 29 en 30 juni. Foto:

Multifocale contactlensdagen Oogwereld Govaert

ETTEN-LEUR - Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni vinden bij Oogwereld Govaert in Etten-Leur de multifocale contactlensdagen plaats.

Heeft u moeite met de kleine lettertjes of gebruikt u een leesbril bij uw bril of contactlenzen om het net even beter te zien van dichtbij? Een multifocale bril in combinatie met multifocale daglenzen zou dan voor u een perfecte oplossing zijn. Daglenzen zijn ideaal voor tijdens het sporten, mee te nemen op vakantie of als u liever een keer geen bril draagt bij het uitgaan.

Sterk verbeterde contactlenzen

Multifocale contactlenzen bestaan al langer, maar zijn de laatste jaren door innovaties sterk verbeterd. Marijne Quartel, contactlensspecialist bij Oogwereld Govaert "Voorheen was de afstemming tussen verte- en leessterkte niet perfect en dat zorgde voor teleurstellingen bij zowel de klant als bij de contactlensspecialist of optometrist. De nieuwe generatie lenzen heeft een betere sterkteverdeling met sterktes die elkaar iets overlappen voor een beter zicht." Tijdens de multifocale contactlensdagen kunt u zich laten adviseren over alle ins and outs van deze daglenzen.

Tijdens multifocale contactlensdagen zijn de aanpaskosten t.w.v. € 79,- gratis en ontvangt u het eerste proefpaar cadeau! Besluit u om daglenzen aan te schaffen, dan krijgt u tevens een leuke attentie.

Geïnteresseerd, u kunt een afspraak maken voor een contactlensaanpassing of bezoek Oogwereld Govaert!

Oogwereld Govaert, Bisschopsmolenstraat 75, Etten-Leur, telefoon 076 5033170, www.oogwereld.nl [l]