Inschrijven nog mogelijk voor Etten-Leurs Open 2018

ETTEN-LEUR - Zin in een Etten-Leurs potje tennis? Na een succesvolle eerste editie van het eendaagse tennistoernooi in 2017 hebben Tennisclub de Vijfhuizen en Tennisclub Etten de handen weer ineengeslagen.

Deze gezellige en sportieve dag vindt plaats op beide parken en wordt afgesloten met een heerlijke barbecue op tennispark de Koekoek. De barbecue is voor alle deelnemers, zowel jong als oud. Introducees voor de barbecue zijn van harte welkom, introducees kunnen zich hiervoor aanmelden via ettenleursopen@gmail.com voor 4 juli.
Meedoen? Tennisplezier gegarandeerd voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de leeftijdscategorieën 8 tot en met 14 jaar, 11 tot en met 16 jaar, 17+ en 60+. De wedstrijden worden gespeeld in poules, je wordt ingedeeld op speelsterkte, zo heb je verschillende tegenstanders van hetzelfde niveau. KNLTB-lidmaatschap is overigens niet verplicht, ben je geen lid? Meld je dan aan via ettenleursopen@gmail.com. Inschrijven voor het Etten-Leurs Open op zaterdag 14 juli kan tot 4 juli via www.toernooi.nl (zoeken op: Etten-Leur in beweging).[l]