Korte berichten

ETTEN-LEUR
Wijkvereniging de Grient/Sanderbanken: Zaterdag 30 juni hebben we weer een bingoavond. We spelen 10 rondes en op elke ronde zijn 3 prijzen te winnen. Aanvang 19.00 uur; de zaal gaat open om 18.30 uur. Adres: brede school d'n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.
Repair Café Buurtbelang Grauwe Polder: Sinds april van dit jaar draait er een nieuw Repair Café in Etten-Leur. Elke laatste zaterdag van de maand kunt u in wijkgebouw De Gong terecht voor vragen over en reparaties aan kleding, elektrische apparaten en computers. Het gaat om een initiatief van George Dijkstra, die aansluiting zocht bij de landelijke organisatie Repair Café, die inmiddels alleen in Nederland al meer dan vijfhonderd vestigingen heeft. De doelstelling is een bijdrage te leveren aan het sparen van het milieu: minder weggooien, minder consumeren. De klanten worden betrokken bij de reparaties zodat ook kennis kan worden overgedragen. Er zijn op dit moment acht vrijwilligers betrokken bij het Repair Café in de Gong. Een geldelijke bijdrage is vrijwillig. Eerstvolgende Repair Café: zaterdag 30 juni van 12.00 uur tot 16.00 uur. Van harte welkom! (voor informatie: tel. 06-28358050).
Zomerbingo: Zondag 1 juli is het weer zover. De zomerbingo voor volwassenen in Ut Praotuis. Met wederom geweldige prijzen in de vele ronden. Entree is gratis. Kaartverkoop in de zaal. Aanvang 13.30 uur. Zaal open 13.00 uur. Kom op tijd vol=vol. Volgende bingo is op zondag 7 oktober. Maar vergeet ook niet uiterlijk zondag 1 juli je in te schrijven voor de Banakker familie fietstocht op zondag 8 juli. de inschrijfformulieren zaten in de laatste nieuwsbrief maar zijn ook in Ut Praotuis verkrijgbaar. aanmelden op zondag 8 juli is helaas niet mogelijk.
Linedancemiddag: Zondag 1 juli sluiten wij ons eerste half jaar af met onze maandelijkse linedancemiddag. Daarna hopen wij in september weer te starten. Natuurlijk vinden wij DJ Wil achter de muzikale knoppen. Iedereen is van harte welkom van 13.30-17.30u in Wijkgebouw De Gong aan de Trompetlaan 42 te Etten-Leur. Wij dansen van 13.30-17.30u. [l]