18+ dansgroep Divine winnaar zilver NK
18+ dansgroep Divine winnaar zilver NK Nicole van Twist

Zilver op NK voor 10-jarige dansschool Nicole van Twist

ETTEN-LEUR - Zondag 24 juni heeft de 18+ groep, Divine, een fraaie 2e plaats behaald op de Nederlandse Kampioenschappen show- en streetdance in Ahoy Rotterdam.

Met de showdance, lieten deze dansers een mooie strakke, originele legerdans “Army ”zien met verrassende elementen, zoals een leuke klapscène zonder muziek. Het was een dans waar alles in zat, van modern tot klassiek, uiteraard in legerkledij. Bij de streetdance behaalde deze dames een fraaie 4e plaats.

De juniorengroep X-plosion behaalde met de showdance een mooie 4e plaats. In rood-zwart gekleed voerden deze dames op Spaanse muziek hun dans “De Gelaarsde Kat” goed uit. Bij de streetdance werd het een 7e plaats, helaas wat teleurstellend. De cijfers lagen zowel bij de streetdance als de showdance erg dicht bij elkaar. De docenten en dansers kunnen terugzien op een mooi resultaat.

Show Fiësta

Dit jaar bestaat Dansstudio Nicole van Twist 10 jaar. Daarom kreeg de show van zaterdag 16 juni dan ook de naam “Fiësta”. Tweemaal lieten alle dansers een wervelende show zien in een uitverkochte Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Het was een show van hoge kwaliteit, met mooie kleding voor alle groepen, vrolijke dansen, serieuze dansen, gevarieerde muziek en een fotoreportage van 10 jaar dans bij Nicole. De dansers, van jong tot oud, hebben het publiek laten genieten van verschillende dansdisciplines. Uiteraard ontbraken de taart en de cadeautjes niet. De docenten mogen trots zijn op dit geweldige resultaat.

Auditie

Al enige jaren behoort Nicole met haar wedstrijdgroepen tot de top van Nederland. Deze groepen gaan weer uitgebreid worden. Daarom kunnen zowel leden als niet leden vanaf 10 jaar auditie komen doen op woensdag 4 juli en donderdag 5 juli.

Voor meer informatie zie website www.dsnvt.nl. [l]