AGENDA

Zaterdag 7 juli

Promenadeconcert

15:00 | Lambertuskerk

Op zaterdag 7 juli zullen Toon IJzerman en Bas Koster gezamenlijk een orgelconcert verzorgen op het orgel van de Lambertuskerk aan de Markt in Etten-Leur. De aanvang is 15.00 uur en de toegang is gratis. Beide organisten presenteren een fraai programma waarvoor we orgelliefhebbers én natuurlijk iedereen die op een meer informele manier kennis wil maken met orgelliteratuur, van harte willen uitnodigen! U kunt tijdens het promenadeconcert vrij in- en uit lopen. Het programma omvat werken van J.S. Bach, Louis Vierne, Gottfried August Homilius en een eigen improvisatie.

Zondag 8 juli

IVN Natuurwandeling

14:00 | Etten-Leur

Zondag 8 juli struinen de natuurgidsen van IVN Mark en Donge door bos en beemd in deze oude veenpolder. Natuurgebied Strijpen is een van de oude veenpolders van de Haagse Beemden. Staatsbosbeheer werkt aan het onderling verbinden van deze gebieden en aan het herstellen van natuurwaarden. Ga mee op zoek naar de rietgors die hoog in het riet zijn lied zingt. Misschien zien we de bruine kiekendief, laag zwevend op zoek naar een muis of een 'kieken'. Vertrek om 14.00 uur, vanaf parkeerplaats restaurant In den Molen, Zevenbergseweg 21, 4871 NJ Etten-Leur. Plattegrondje met vertrekpunt én meer informatie: www.ivn-markendonge.nl

Woensdag 11 juli

Hollandse Spelletjesmiddag

14:00 | Park bij de Vleer

In de zomervakantie hebben alle kinderen lang vrij. Maar niet iedereen kan of gaat op vakantie. Voor sommige kinderen is de vakantie lang en saai. Wij als kerk (De Hoeksteen) organiseren een spelletjesmiddag. Iedereen is samen met hun kinderen van harte uitgenodigd. Deze middag kunnen de kinderen allerlei spelletjes spelen en aan het einde pannenkoeken eten. Voor de ouders staat koffie en thee klaar. De spelletjesmiddag is op 11 juli van 14.00 tot 16.30 uur in het park bij de Vleer, Kraanvogel 22. De toegang is gratis.