Kermisviering 2018.
Kermisviering 2018.

Kerkzwervers sluiten seizoen zingend af in Kloostergaard

ETTEN-LEUR - Het koor de Kerkzwervers gaat zaterdag opstap om de zomerstop in te luiden. 'Happend & Trappend' fietsen ze door Etten-Leur en doen daarbij om 16 uur Kloostergaard aan waar ze samen met Ton Willemsen een eucharistieviering verzorgen. Deze gezellige verrassingstocht is voor de koorleden de afsluiting van een mooi koorseizoen. Ze kunnen terugkijken op veel prachtige optredens.

De kerstvieringen en het kerstconcert in het Trouwkerkje zijn altijd hoogtepunten maar ook de unieke Passion-Light uitvoering met de gildes van Etten en Leur en dansgroep In10ce, was een hoogstandje voor dit gezellige koor. Na de muzikale bijdrage aan de Dodenherdenking op 4 mei is de traditie weer opgepakt om op te treden in de strandkerk in Dishoek.

Dit is een heerlijk koor-uitje wat dit jaar gecombineerd werd met een verfrissend uitwaaimomentje op het strand. Ook was afgelopen zondag was de kermisviering in de botsautootjes-tent een groot succes. Hier was zoveel publiek aanwezig dat er buiten de 200 stoelen nog vele terrasstoelen toegevoegd moesten worden.

Een mooi koorseizoen van een toch wel bijzonder koor wat bij optredens mensen inspireert, ontroerd en blij maakt. Uniek door de liederen die voorzien zijn van prachtige eigen arrangementen en eigen teksten.

Als slotakkoord van dit koorjaar zingen De Kerkzwervers nu zaterdag om 16.15 uur in de viering in Kloostergaard. Een eucharistieviering in het teken van de zomer. “Geniet en leef” want “Vandaag is de dag”. Iedereen is hierbij van harte welkom! [l]