Ramon van de Lindeloof  gaat voor podium
Ramon van de Lindeloof gaat voor podium

Van de Lindeloof Rallysport op jacht naar podiumplek in thuisrally

ETTEN-LEUR - Op 14 juli a.s. staat de GTC rally op het programma place to be is Breda Airport, het voormalige vliegveld Seppe. Op deze locatie is er meer dan alleen rally: heel de dag zijn er diverse activiteiten, tevens is er hier een mini rallyproef te zien en kun je de teams aan het werk zien op het serviceterrein.

Dit jaar staat het team uit Etten-Leur aan de start van de shortrally. In 2018 is bewust gekozen om het short rally kampioenschap te betwisten, na een sterk begin van het seizoen stond men zelfs op de tweede plaats in dit NK. Helaas heeft daarna enkele malen de pechduivel toegeslagen en daarmee is ook de gewenste top 3 klassering in het NK nu ver uit het zicht.

Tijdens de laatste wedstrijd in Hardenberg begaf de motor het helaas. Het team zit ondanks alle tegenslag niet bij de pakken neer en werkt hard om weer aan de start te komen van de thuisrally.

Geluk

De potentie is aanwezig, nu moet het geluk nog een keer aan onze zijde staan, een top drie notering is dan zeker mogelijk. Zo vertelt Ramon van de Lindeloof, die deze keer niet van start gaat met Marcel van Elven maar met de zeer ervaren Belgische navigatrice Cindy Verbaeten.

De proeven die de deelnemers van de shortrally rijden, zijn de proef op Breda Airport, het Belgische Nieuwmoer en de proef in het buitengebied van Sprundel en Etten-Leur.
Al deze proeven worden tweemaal verreden.

Veel wordt er verwacht van het thuispubliek om het team komen aanmoedigen op het service terrein op Breda Airport en rondom de proeven.

Veel dank gaat tevens uit naar onze trouwe sponsoren die het team ondersteunen. Nu aan het team om de sponsoren hiervoor te belonen met een mooie prestatie, graag tot ziens op Breda Airport zaterdag 14 juli a.s. [l]