Deelnemers 4daagse van Nijmegen.
Deelnemers 4daagse van Nijmegen. Peter Haasnoot

De Losse Feeter strikt de veters voor 4daagse van Nijmegen

ETTEN-LEUR - Op dinsdag 17 juli zullen 23 wandelaars van Wandelvereniging De Losse Feeter weer richting Nijmegen vertrekken om daar deel te gaan nemen aan de inmiddels 102e editie van de Nijmeegse 4 daagse. Zij gaan allemaal (inmiddels goed getraind) vol goede moed op pad om deze 4 dagen te volbrengen.

Dat ze de nodige kilometers in de benen hebben mag inmiddels duidelijk zijn, door de vele wandeluren die ze samen of individueel gewandeld hebben in de omgeving, dan wel bij de vereniging. Voor 4 leden is het weer een nieuwe uitdaging want zij starten voor de eerste keer bij dit evenement andere leden komen weer op bekend terrein, maar blijft het ook voor hen altijd weer een beetje spannend.
Na 4 dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te mogen nemen.
Na weer een weekend rust worden de wandelaars in ons clubhuis door het bestuur hartelijk ontvangen en nog een keer gehuldigd, en zullen zij nog een maal in de bloemetjes (gladiolen ) gezet worden. Tevens is er nog de gelegenheid om de bevindingen met de andere te delen onder het genot van het gezellig samenzijn.
Het bestuur wens bij deze: Tineke, Gradus, Jan, Jac, Rien van H, Rien de D, Rika, Koos, Marco, Piet, Trees, Ellij, Christel, Liza, Chislaine, Sjef, Floor, Tinny, Adrieenne, René, Marianne, Toos en Ad heel veel succes in Nijmegen. [l]