Eentje uit de
Eentje uit de "oude doos" aan het Vincent van Goghplein. Rein Nuiten

Beugelen is een echte sport

Beugelen is een echte sport

ETTEN-LEUR - Het eerste half jaar 2018 van beugelclub 't Palet hebben we achter ons. Vele spannende partijen zijn gespeeld. Soms ook worden mooie inspanningen niet beloond met winst. Het is dan ook een echte sport, dat beugelen.

De winnaar van het eerste half jaar is Piet Verhoeven met een mooie 28,31 gemiddeld. Tweede Rein Nuiten met 26,98 en derde Ries Jaspers met 26,30. Gedeeld vierde Kees Naalden en Johan Hoppenbrouwers met 25,95. Dan zesde Jan van der Wal die, met 25,27 gemiddeld, in de laatste weken Martien de Jong, met een gemiddelde van 25,13, net voorbleef. Achtste Piet Vermunt, die door allerhande omstandigheden niet veel partijen kon meespelen. Gonnie van der Wal sluit de ranglijst van de competitespelers. Wij wensen met name voor Gonnie en Piet Vermunt dat hun lichamelijke conditie snel verbeterd. Dan doen ze zeker mee voor ereplaatsen in de tweede helft van 2018.
Zoals gezegd vanaf juli 2018 zijn er weer nieuwe kansen. Jan van der Wal, Martien de Jong en Kees Naalden zijn op 4 en 6 juli in ieder geval goed begonnen met veel 30-ers! Het zal voor die mannen zijn zoals in de Tour de France; blijven aanvallen, op tijd even "plakken" en opletten voor de sprinters. Dan zal Piet Verhoeven het nog moeilijk krijgen! [l]