Opdrachten sjoelen op onze afsluitingsavond
Opdrachten sjoelen op onze afsluitingsavond Rien van Halteren

Sjoelen bij 'de Blije Sjoelers'

ETTEN-LEUR - Iedereen kan het. De een wat beter, de ander wat minder. Echter iedereen heeft er plezier in. En dan gaat het niet alleen om de schijven in de gaatjes te krijgen (wat ook belangrijk is natuurlijk), maar vooral om het gezellig samenzijn en even bijpraten.

Natuurlijk zijn er altijd wat nieuwtjes uit te wisselen, maar het bereiken van je gemiddelde blijft natuurlijk het belangrijkste. Iedereen heeft zijn eigen gemiddelde en dat moet je zien te gooien. Het afgelopen seizoen is dat het beste gelukt door Gerda Kievit (A-klasse), Dymphie Broos (B-klasse) en Cor Rommens (C-klasse). De vereniging telt circa 27 leden, die in leeftijd variƫren van 60 tot 94 jaren jong, want sjoelen houdt je jong. We sjoelen in 3 klassen en de indeling is afhankelijk van ieders kunnen. De gemiddelden variƫren van 75 tot 135. Dus iedereen kan het.

Clubmiddagen
Tijdens het seizoen zijn er twee clubmiddagen dat we niet sjoelen. Dat is aan het einde van het seizoen. Dan houden we onze ledenvergadering en doen we de prijsuitreiking. Tevens maken we er dan een gezellige middag van met een hapje, drankje en enkele spelletjes vrij hilarisch sjoelen. Vlak voor Kerstmis sjoelen we ook een middag niet, maar staan we even stil bij het kerstfeest met een verhaal en gedicht. Ook dan een hapje, een drankje en bingo.

Belangstelling?
Bel gerust even voor informatie naar Corrie Groenhuis tel.: 076-5032013 of Rien van Halteren tel.: 076-5269812 of kom op donderdagmiddag even vrijblijvend kijken in 'de Linde', Lambertusstraat 7 in Etten-Leur. [l]