De winnaar van de dagprijs, Bart Klep
De winnaar van de dagprijs, Bart Klep

Vijfde wedstrijd zomeravondcompetitie HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Onder zomerse omstandigheden, is op donderdag 5 juli de vijfde wedstrijd van onze zomeravondcompetitie gevist.

De acht deelnemers in vak B zullen met andere gevoelens terugdenken dan de negen concurrenten die een plaats in vak A hadden geloot. In het eerst genoemde vak waren de vangsten redelijk tot goed en scoorde Bart Klep zelfs het hoogste puntentotaal dat dit jaar door één deelnemer is gerealiseerd, terwijl de gezamenlijke vissers in vak A slechts veertien vissen op het droge brachten. Wim Heymans was de enige deelnemer in vak A die nog enigszins tevreden huiswaarts zal zijn gekeerd. Hij legde niet alleen beslag op de eerste plaats in zijn vak met 59 punten maar was met acht gevangen vissen de enige visser in zijn vak die er meer dan drie wist te haken. Op plaats twee eindigde Johan Maas die drie vissen ving die een waarde vertegenwoordigden van 42 punten. De derde plaats werd gedeeld door drie deelnemers die iedere een ondermaats visje van vijf punten vingen. Cees Maas, Cees van Gastel en Rene Verhoef waren de gelukkigen.
In vak B behaalde Bart Klep zoals gezegd het hoogste puntentotaal, 234. Bart ving zes mooie maatvissen en vulde dat aan met veertien kleintjes tot een totaal van 20. Als bonus ontvangt hij voorafgaande aan de volgende wedstrijd de dagprijs. Op de tweede plaats eindigde de man in vorm, Terry van dijk. Na twee keer de eerste plaats in de voorgaande twee wedstrijden nu een tweede plaats met 229 punten. Terry ving 34 vissen, de meeste van alle deelnemers. Johan Snoeren maakt deze week met 189 punten het podium compleet door negentien vissen te vangen waarvan vier aan de maat.

De volledige uitslag
Vak A: 1. Wim Heymans 59 pnt., 2. Johan Maas 42 pnt., 3. Cees van Gastel, Cees Maas en Rene Verhoef 5 pnt., 6. Cees van Eekelen, Louis Melisse, Sjef Poppelaars en Wim Termohlen 0 pnt.
Vak B. 1. Bart Klep 234 pnt., 2. Terry van Dijk 229 pnt., 3. Johan Snoeren 189 pnt., 4. Michael van Ginneke 176 pnt., 5. Henny Oomen 100 pnt., 6. Gerrit Lambregts 54 pnt., 7. Arend Lammerse 19 pnt., 8. Johan Horstmans 5 pnt.

Programma komende periode
Donderdag 19 juli: zesde wedstrijd zomeravondcompetitie, vissen van 18:45 tot 20:45 uur. Zaterdag 21 juli: vijfde wedstrijd zaterdagochtendcompetitie, vissen van 9:30 tot 12:00 uur.
Voor beide wedstrijden geldt: inschrijven tot één uur voor aanvang in ons clublokaal Café Zaal Roeloffs. [l]