TTV Tanaka met positief gevoel de zomer in

Het competitieseizoen van het voorjaar 2018 is bij Tafeltennisvereniging Tanaka onlangs goed en feestelijk afgesloten. Voorafgegaan met een smakelijke BBQ werd de zomerstop officieel ingeluid met het traditionele slotfeest. Tanaka kan terugkijken op een positief half jaar met zowel succes op sportief als bestuurlijk vlak.



Waar het slotfeest een jaarlijks evenement is geworden bij Tanaka, probeert de Activiteitencommissie ondanks het traditionele gehalte ieder jaar te zorgen voor een nieuwe draai aan deze feestelijke avond. Thema’s als een Spaanse, Amerikaanse of Caribische avond passeerden in eerdere edities al de revue. Dit jaar konden liefhebbers van onder andere Michael Gray en Modjo hun hart ophalen tijdens het thema Fout. Zowel Engels- als Nederlandstalige meezingers vulden de avond en gaven voor ieder wat wils. De aanwezige karaoke-set verhoogde niet alleen de sfeer, maar gaf ook snel duidelijkheid dat sommige mensen het beter alleen bij tafeltennis kunnen houden.

Eerste helft 2018
Zoals eerder gezegd kan TTV Tanaka positief terugkijken op de eerste helft van 2018. Vier teams die kampioen werden, het eerste seniorenteam wat zich handhaafde en enkele knappe prestaties van jeugdleden op nationale toernooien zijn nog maar enkele voorbeelden die het seizoen sportief gezien glans gaven. Echter, kon er vanuit het bestuur óók goed nieuws worden gemeld. Financieel is de club weer in rustiger vaarwater gekomen in vergelijking met enkele jaren geleden, er wordt hard gewerkt aan ledenwerving op zowel jeugd- als seniorenniveau en eind vorige maand is een grote stap gezet voor de toekomst, door de plaatsing van duurzame zonnepanelen. Al met al kan Tanaka dus terugblikken op een goede zes maanden en wordt de zomerstop gebruikt om de batterij weer op te laden, waarna de blik weer volledig kan worden gericht op het najaarsseizoen.

Zomermaanden
Dat het competitieseizoen voorbij is wil niet zeggen dat Tanaka gesloten is. Wilt u in de zomermaanden kennis komen maken met tafeltennis en onze vereniging? De gehele zomer zijn wij elke maandagavond vanaf 19:00 uur geopend voor zowel jeugd als senioren. Interesse? Schroom niet en kom langs bij Tanaka: Van Genkstraat 20 in Etten-Leur. [l]