Martien de Jong in opperste concentratie.
Martien de Jong in opperste concentratie. Rein Nuiten

Hoge scores tijdens hoge temperaturen bij Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - Woensdag 25 juli waren er toch nog vijf beugelaars op de beugelbaan. De hoge temperaturen zorgden zelfs voor hoge scores.

Kees Naalden speelde vol overgave. Jan van der Wal met voldoende overzicht. Johan Hoppenbrouwers zeer zelfverzekerd. Rein Nuiten coördinerend. Martien de Jong was de rust zelve en pakte drie keer winst van zijn vier gespeelde partijen. De vierde was er kennelijk iets teveel aan. Toen moest Martien, samen met Johan Hoppenbrouwers, de winst laten aan de combinatie Kees Naalden/Rein Nuiten.
Vrijdag 27 juli hebben we niet gespeeld vanwege de voorspelde zeer hoge temperaturen! Dus is juli 2018 afgesloten met 1 speeldag minder. Of Piet Verhoeven nog van de winst afgehouden zou zijn valt te betwijfelen. Met een ongekend gemiddelde van 29,85, op maximaal 30,00, is Piet in ieder geval de winnaar. Tweede is Jan van der Wal met een mooie 27,87 en derde Martien de Jong met een nette 27,53. Het gemiddelde over alle spelers in de maand juli is ook heel keurig met 27,31.
Augustus telt 10 speeldagen. Alle spelers alvast succes gewenst. Kom allemaal zoveel als mogelijk. We zullen dan proberen in steeds wisselende samenstelling tegen elkaar te spelen, zodat de kansen op een hoge klassering weer eerlijk vergelijkbaar zijn![l]