Johan geeft aanwijzingen.
Johan geeft aanwijzingen. Rein Nuiten

Trimclub Sportief bij Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - Woensdagmiddag 1 auguStus was het goed toeven op de beugelbaan nabij De Linde. De aanwezigen waren fanatiek om zoveel mogelijk punten te scoren. Er zijn er vier partijen dubbel gespeeld en ook nog eens twee partijen solo.

Kees Naalden en Martien de Jong deden goede zaken. Jammer voor Rein Nuiten/ Jan van der Wal dat hun tweede partij de mist in ging. Oververhitting zullen we maar zeggen. Daarna ging de strijd steeds weer gelijk op.

Trimclub Sportief
Woensdagavond 1 augustus was het lekker druk en gezellig toen de mensen van Trimclub Sportief zich melden om hun vaardigheden nog wat aan te scherpen. Eerst is gespeeld met de kleine bollen om het juiste gevoel te krijgen. Onder begeleiding en met aanwijzingen van o.a. Johan Hoppenbrouwers, Ries Jaspers en Kees Naalden kregen de dames en heren er steeds meer plezier is. Ook tactisch inzicht en de uitvoering ervan ging steeds beter. Ter afsluiting speelden twee leden van Trimclub Sportief met Kees Naalden respectievelijk Ries Jaspers een partij met de grote bollen.
Woensdagavond 8 augustus zullen de dames en heren van Trimclub Sportief graag nogmaals aanwezig zijn. En daarna, dan zijn ze natuurlijk ook nog welkom.

Vrijdag
Vrijdag 3 augustus was het zo heet, dat alleen Martien de Jong en Rein Nuiten het waagden om een paar spelletjes te 'trainen'. Uiteraard is na iedere partij even een pauze ingelast in de koelte van De Linde. De partijen gingen steeds gelijk op, maar zullen niet in de augustus-score worden opgenomen. Een groepje jongelui kwam nog even belangstellend kijken. Ze wilden wellicht voor een verjaardagfeestje eens iets bijzonders doen. Na het aanschouwen van het spel tussen Martien en Rein werden ze gaandeweg enthousiaster. We vernemen spoedig van ze en ze zijn natuurlijk van harte welkom![l]

Even rusten en goed opletten.