KV Focus Korfbal

ETTEN-LEUR - De vakanties zijn bijna voorbij dus moet er weer gewerkt worden aan de conditie. Daarom gaan de Senioren van KV Focus op dinsdagavond 14 augustus weer starten met de trainingen.

Er is wel wat verandert ten opzichten van de vorige competitie. Dit jaar gaan we van start met 3 senioren teams een junioren team en jeugdteams. Het damesteam dat we jaren gehad hebben is door gebrek aan voldoende dames opgehouden te bestaan. De overgebleven dames zullen nu ingedeeld worden bij de gemengde teams zodat die ook wat ruimer in de speelsters komen te zitten Maar eerst gaan de senioren beginnen met trainen. Voor dit seizoen is het bestuur en de TC erin geslaagd om een trainer aan te stellen. Voor sommige spelers/sters is het een oude bekende want hij is al eerder verbonden geweest aan ELKV. Het is een ervaren trainer die uit Dordrecht komt en ook verenigingen van hoger niveau onder zijn hoede heeft gehad. Hij heet Ralf Latuperisa en we wensen hem veel succes met de groep.

Jeugdteams

De jeugdteams gaan een weekje later van start en zijn vanaf dinsdag 21 augustus weer op het veld te vinden. En natuurlijk is er het jaarlijkse internationale korfbal toernooi dat in het laatste volle weekend van augustus gehouden zal worden. Hierover een volgende keer meer.

Maar ook voor de allerkleinste kan men terecht bij KV Focus. Op zaterdagmorgen is er de kangoeroeklup. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. Deze zal bij voldoende kinderen in september van start gaan.

Voor meer informatie over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl. Van hieruit kan men ook op onze facebook pagina komen. [l]