Etten-Leurse Bode verschijnt voortaan alleen midweeks

ETTEN-LEUR - De papieren editie van de Etten-Leurse Bode verschijnt vanaf heden nog maar één keer per week. De Bode focust zich voortaan volledig op de midweekeditie.

Jarenlang kende de Etten-Leurse Bode twee nieuwsmomenten in de week. De Etten-Leurse Bode verscheen zowel midweeks als in het weekend. Sinds enkele jaren bestaat ook de website van de Etten-Leurse Bode, waarop elke dag het laatste actuele, lokale nieuws te lezen is. Niet alleen het verkeersongeluk dat zojuist bij u in de straat heeft plaatsgevonden, maar ook het jubileum van bijvoorbeeld een sportvereniging. Het grote en kleine nieuws is dagelijks te vinden op de Internetbode.

Hoge bezoekcijfers

Met name het afgelopen jaar heeft Uitgeverij de Bode heel erg op deze nieuwsvoorziening ingezet. Dat heeft geresulteerd in enorm hoge bezoekerscijfers voor de website van de Etten-Leurse Bode. Daarmee is de noodzaak verdwenen om nog twee keer in de week het nieuws in de krant te brengen. De weekendeditie houdt daarom op te bestaan, ook al omdat steeds meer ondernemers al kozen voor een advertentie in de midweekeditie.

Uitgebreider

Als straks de vakanties voorbij zijn, valt er voortaan een extra dikke editie van de midweekbode op uw deurmat of in de brievenbus. Deze krant geeft een mooi overzicht van de artikelen die op de website zijn verschenen, en soms zelfs nog net even wat uitgebreider. Natuurlijk wordt deze papieren versie zoals vanouds aangevuld met het verenigingsnieuws, sportverslagen en -uitslagen, het kerkelijke nieuws en de pagina's van de gemeente Etten-Leur.

24 uur per dag

Kortom, met een krant minder hoeft u nog steeds niks te missen van het nieuws dat zich binnen Etten-Leur afspeelt. Via de Internetbode en Facebook wordt u 24 uur per dag en zeven dagen per week op de hoogte gehouden.[l]