De KBO kan terugkijken op een geslaagde fietsdriedaagse.
De KBO kan terugkijken op een geslaagde fietsdriedaagse. Foto:

Geslaagde fietsdriedaagse KBO Etten

ETTEN-LEUR - De 24e fietsdriedaagse van KBO Etten zit er weer op en ofschoon het alle dagen buitengewoon warm weer was hebben toch 158 fietsliefhebbers er echt van genoten en hebben zich onderweg geen problemen voor gedaan. De mensen die de routes hebben uitgezet hadden zoveel mogelijk met het warme weer rekening gehouden. Al degenen die het gewaagd hebben om op pad te gaan konden genieten van prettig gezelschap: samen onderweg!

De eerste dag ging de route via de westkant van Breda naar Rijsbergen waar de stempelpost heel goed gekozen was bij een bekende ijssalon in het buitengebied.

Dinsdag was gekozen voor de westelijke route, richting Rucphen en de rand van Roosendaal waar de sporen van de windhozen van vorige week nog goed te zien waren. Op die dag was er voor degenen die daarvoor gekozen hadden een prima verzorgde lunch bij het Ossekopke in de Rucphense bossen.

Op woensdag was de omgeving van Prinsenbeek de bestemming, ook weer een afstand van 30 tot 40 km. Volgens de traditie wordt deze laatste dag afgesloten met een gezellig samen zijn op het terras bij De Linde, alwaar de medewerkers hun handen weer vol hadden aan de vele gasten want ieder had een consumptiebon en een gratis lot voor de verloting die de feestelijke stemming nog verhoogde.

Nel Houtepen, de interim-voorzitter van onze KBO, kon heel voldaan terugzien op dit evenement, dat weer zo goed geslaagd is mede en dankzij de vele mensen die zich hebben ingezet voor het goede verloop waarbij ze ook de ondersteuning door vele Etten-Leurse bedrijven nog extra in haar dankwoord vermeldde. [l]