Tonnie Geldtmeijer scoort hier bij Trimclub Sportief.
Tonnie Geldtmeijer scoort hier bij Trimclub Sportief. Rein Nuiten

Trimclub Sportief laatste avond bij Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - Woensdagmiddag 8 augustus was een dag met grote verschillen bij het afsluiten van de partijen. Zelfs een uitslag van 30-10 bij de tweede partij, Dat is ongekend sinds we op de kunstgrasbaan bij De Linde spelen. Ook twee partijen met 30-20 en een partij met 30-22 was erg opvallend.

Geopperd werd dat wellicht de omslag van het weer van invloed was. Gelukkig was de laatste partij weer als vanouds. Johan Hoppenbrouwers/ Jan van der Wal tegen Piet Vermunt/ Piet Verhoeven eindigde met 30-28 in het voordeel van 'de twee Pieten'. Spannend tot de laatste speelbeurt.

Trimclub Sportief
Woensdagavond was het alweer gezellig druk met dames en heren van Trimclub Sportief. Ruim veertig deelnemers speelden hun spel en genoten zichtbaar. Er werd overigens ook jeu-de-boule gespeeld, want stilzitten, terwijl er vier mensen aan het beugelen zijn, is er natuurlijk niet bij! Er moet aan de conditie gewerkt worden. Afspraken over een vervolg zijn nog gaande. Even afwachten dus.

Vrijdag 10 augustus
Tonnie Geldtmeijer kwam belangstellend de vaardigheden van vier deelnemers van Beugelclub 't Palet aanschouwen. Maar, van kijken alleen wordt je niet wijzer. Dus is Tonnie vriendelijk verzocht om maar gewoon mee te doen. Al snel bleek dat hij het spel in de basis goed door heeft. Zijn ervaring met biljarten kwam hem een paar keer goed van pas. Er zijn vijf leuke partijen gespeeld waarvan Tonnie, samen met Rein Nuiten respectievelijk Ries Jaspers, twee keer met winst afsloot. Jammer van zijn partij met Kees Naalden. Die ging met 30-16 de mist in tegen Ries Jaspers/Jan van der Wal. Graag zien we nog meer nieuwe spelers tegemoet, want het is o zo gezellig en gezond dat beugelspel! [l]