Achilles clubdag met een Racerunner, Kangoo Jumpers en Verspringers
Achilles clubdag met een Racerunner, Kangoo Jumpers en Verspringers Dick Ringelberg

ARV Achilles bestaat 50 jaar

ETTEN-LEUR - Dit jaar bestaat Atletiek- en Recreatiesport Vereniging Achilles 50 jaar.

Op 27 september 1968 werd de vereniging opgericht met destijds 42 leden. Gedurende de 50 jaar is Achilles uitgegroeid tot een zeer veelzijdige vereniging met een ledenaantal van ruim 800.

Jubileumfeest

Op zaterdag 29 september 2018 wordt een jubileumfeest georganiseerd op het atletiekterrein van ARV Achilles. Het feest is voor iedereen die betrokken is of is geweest bij Achilles, dus ook ouders en oud-leden zijn van harte welkom.

Programma jubileumfeest

Het evenement begint om 13:00 uur met een spelmiddag. Het atletiekveld dient als decor voor een aantal uitdagende spellen.

Tegen de avond vindt er een barbecue plaats met een volledig verzorgde maaltijd.

Een DJ zorgt vervolgens voor een goede afsluiting van de avond.

Inschrijven

Meer informatie en de inschrijfpagina voor dit jubileumfeest is te vinden op www.arvachilles.nl. De inschrijving sluit op 14 september 2018.

Uit de oude doos

Ter ere van het 50 jarig bestaan wenst Achilles een mooie weergave door de jaren heen te tonen. Heeft u nog foto’s of krantenknipsels van ARV Achilles uit andere tijden dan ontvangt Achilles hier graag een kopie van of tijdelijk het origineel. Deze kunt u in de kantine bij de bar inleveren of mailen naar jubileum50@arv-achilles.nl. [l]