Clubkampioen senioren heren in aktie
Clubkampioen senioren heren in aktie Bestuur BC Saturnus

Badminton opstaptrainingen en huldiging clubkampioenen BC Saturnus

ETTEN-LEUR - Eind vorig seizoen, juist voor de schoolvakantie zijn de clubkampioenen van BC Saturnus weer gehuldigd bij de jeugd en bij de senioren. Zij mogen zich clubkampioen 2018 noemen en met trots het clubshirt dragen.

Gratis proefspelen

Badminton is een snelle sport waarbij je werkt aan je conditie en je calorieverbranding, meer dan bij menig andere sport. Om te weten of badminton en onze club iets voor jezelf of je kind is, kan iedereen op maandagavond vanaf 20 augustus 2 keer vrij meespelen of meetrainen.

Elke maandagavond zijn er de volgende groepen: pupillen 6 t/m 12 jaar spelen/trainen van 18.30 tot 19.30 uur met mogelijk uitloop tot 20.00 uur voor de gevorderde pupillen. De oudere jeugd 13-17 jaar traint vanaf 19.30 tot 20.30 uur. De senioren zijn welkom vanaf 20.00 uur. Training voor senioren is optioneel en start voor beginners om 20.00 uur en voor gevorderden om 20.30 uur. Daarna vrijspelen tot 22.30 uur. Ook wordt er nog gezocht naar rolstoelbadmintonners om deze groep verder te versterken.

Aanmelden

Indien u zelf of uw kind wilt komen (proef)spelen dan graag aanmelden via email secretaris@bcsaturnus.nl. of via bestuur@bcsaturnus.nl. Dit hoeft niet, maar dan graag dan 10 à 5 minuten voor aanvang van de betreffende speeltijd aanwezig zijn. Graag melden bij de trainers of 1 van de andere (jeugd)begeleiders.

Rackets en shuttles etc. zijn op de club in ruime mate aanwezig. Zelf meenemen of aandoen luchtige sportkleding en binnensportschoenen. Er zijn kleedruimtes beschikbaar.

Locatie

In Het Turfschip in Etten-Leur Noord (1e verdieping). Schroom niet en kom een keer kijken of direct meespelen. Wij zorgen voor een goede opvang van jong tot ouder. Ouders van jonge kinderen kunnen gewoon in de zaal meekijken, dit is in het begin wel zo’n veilig gevoel voor sommige jonge kinderen.

Meer informatie

Informatie, inschrijfformulier en contributiekosten zijn te vinden op onze website www.BC Saturnus.nl. Verder: er bestaan gemeentelijke contributiesubsidieregelingen voor minder draagkrachtige ouders/verzorgers van jeugdleden.

Tot binnenkort. Alvast veel speelplezier. Bestuur en trainers BC Saturnus; contact secretaris@bcsaturnus.nl of via bestuur@bcsaturnus.nl. [l]