links Mart van Lieshout, viool, altviool en mondharmonica en rechts Eep van Koesveld, zang en gitaar
links Mart van Lieshout, viool, altviool en mondharmonica en rechts Eep van Koesveld, zang en gitaar mw. van Lieshout

Goochelshow op jubileum Kenya Project

ETTEN-LEUR - Al dertig jaar bestaat het Kenya Project in Etten-Leur. Uit particulier initiatief ontstaan, is het Kenya Project uitgegroeid tot een stichting met twintig vrijwilligers. We helpen weduwen in Kenia bij het starten van een bedrijf, waardoor ze voor zichzelf en hun kinderen kunnen zorgen.

In die jaren hebben we op deze manier al enkele duizenden vrouwen vooruit kunnen helpen. Genoeg reden voor een feestje. Dit wordt dan ook gevierd met de donateurs, vrienden van het project en de vrijwilligers. Hierbij zijn ook de klanten van Duka Matin, ons kleine winkeltje, van harte welkom.

De viering van het 30-jarig bestaan is in de tuin van de Stationsstraat 60 in Etten-Leur op zondag 26 augustus van 13.30-18.00 uur. De toegang is gratis.

Burgemeester Miranda de Vries zal de feestelijke opening verzorgen. Rentia Krijnen gaat haar boek presenteren, waarin ze terugkijkt op de 28 jaar die zij de leiding had over het Kenya Project. Er is een verrassend optreden van de jonge goochelaar Wessel Kort uit Rucphen. Mart van Lieshout en Eep van Koesveld zorgen voor de muzikale omlijsting. In het tuinhuis is een doorlopende PowerPointpresentatie van foto’s uit Kenia en een expositie van foto’s en schilderijen van Wilma Borm uit Groningen.

Voor meer informatie over het project: kenyaproject.nl

We kijken uit naar een gezellige middag. [l]