Afbeelding
Foto:

De volgende vakantie lijkt ineens heel ver weg

Natuurlijk, er zijn mensen die de dagen aftellen en hun vakantie nog voor de boeg te hebben. Maar voor de meeste personen zit de zomervakantie er nu wel zo'n beetje op.

Met enige weemoed denken zij ongetwijfeld terug aan de eerste dag dat ze vrij waren. Wat is het snel gegaan! Voor het mooie weer was het dit jaar overigens niet noodzakelijk om ver weg te gaan, maar voor hen die wel de auto of het vliegtuig hebben genomen staat de koffer al weer bijna klaar om uitgepakt te worden en opgeborgen te worden voor de volgende vakantie.

Rust(ig)

Hopelijk heeft de vakantie je de rust gegeven om weer fris en fruitig aan de slag te gaan. Zo niet, dan wordt het lastig om het ritme van alledag op kantoor of waar dan ook op het werk weer op te pakken. Het hoeft immers geen betoog dat in deze bijna 24-uurs maatschappij van rustig opstarten na de vakantie tegenwoordig nog nauwelijks sprake is.

Focus

Het liefst zou je dat vakantiegevoel natuurlijk nog even vast willen houden, maar dat wordt op je werk natuurlijk een onmogelijke opdracht. Het beste is toch om die vakantie zo snel mogelijk uit je hoofd te zetten. Focus je meer op de volgende, ondanks het feit dat deze misschien nog heel ver weg lijkt... FOTO PIXABAY