Volop inzet bij eerste oefenwedstrijd
Volop inzet bij eerste oefenwedstrijd F. van Toledo

Aftrap nieuwe seizoen vv Internos

ETTEN-LEUR - Donderdag 23 augustus om 19.30 uur in de kantine van Internos is er een aftrap voor het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. We willen alle kaderleden die betrokken zijn bij het voetbal (trainers, leiders, coördinatoren etc.) graag uitnodigen. Wij als bestuur van de vv Internos willen jullie op deze avond informeren over het nieuwe seizoen.

Naast praktische zaken zal ook het technisch beleidsplan 'Plezier, sportiviteit, resultaat' worden gepresenteerd. Ook is een afvaardiging van Ragas & Sip aanwezig om een toelichting te geven over hun medische ondersteuning. Wij hopen jullie allen te zien op deze avond, het bestuur.

Pupillentraining

Het nieuwe seizoen gaat van start, en dit houdt in dat we ook op woensdagmiddag weer training gaan geven aan pupillen. Deze start op woensdag 22 augustus a.s. Tijden voor de verschillende leeftijden zijn als volgt:
14.30-15.30 uur: JO7-1/JO7-2/JO8-1;
15.30-16.30 uur JO9-1/JO10-2

Tevens is ieder kind wat geïnteresseerd is welkom om deel te nemen aan 4 gratis proeftrainingen! Die zijn ook tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Contactpersoon voor de pupillentraining is Wim van den Bemt, welke ook elke woensdagmiddag aanwezig is op het sportpark van Internos.

Internos oefende in Oosterhout

Afgelopen zondag speelde Internos de eerste oefenwedstrijd in Oosterhout tegen v.v. Oosterhout. Het was duidelijk zichtbaar dat de teams nog niet zo lang bezig zijn met hun voorbereidingen. Er waren nog weinig automatismen te zien in het veld. Het was Oosterhout dat de leiding pakte omdat het beter begin aan de wedstrijd en over links een goede kans creëerde dat uitmondde in een doelpunt. In de eerste 20 minuten was het vooral de keeper va Internos, Danny van Steenhoven, die zijn ploeg overeind hield met enkele goede reddingen. Hij was dan ook de meest opvallende man in positieve zin. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Internos beter in de wedstrijd en het was Rob Luijten die, een beetje gelukkig van richting veranderd, de gelijkmaker liet aan tekenen. In de tweede helft was Internos de boven liggende partij en had het een groot veldoverwicht. Maar de kansen werden niet benut. De ruststand was dan ook de eindstand.

Leden activiteiten commissie gezocht

De activiteiten commissie jeugd organiseert veel activiteiten zoals de snertcross, de pietentraining, bingo enz. voor de jeugd van vv Internos. Aangezien er een aantal vrijwilligers stoppen zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het zou toch jammer zijn als er volgend seizoen geen activiteiten georganiseerd worden omdat er geen activiteiten commissie jeugd meer is! Heb je interesse, mail dan naar activiteiten@vvinternos.nl [l]