Lionsteam weer op LEKKER!
Lionsteam weer op LEKKER!

Llionsclub doet weer mee aan Lekker Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De Leden van de Lionsclub zetten zich in om door middel van de verkoop van heerlijke gerechtjes tijdens Lekker Etten-Leur op 31 augustus en 1 september geld in te zamelen voor een bijzonder goed doel dit jaar nl. het Eye Surgical Camp in Nepal in november 2018.

Diverse leden van de Lionsclub gaan eind 2018 op pad naar Nepal om in de hooggebergte een oogkliniek voor de lokale bevolking op te zetten. Onder leiding van Twan Robbeson (PEP) gaan Mart v/d Smissen, Johan Ewijk, Jan van Rijnbach, Herbert Verseveldt en Christ Monden onder andere als vrijwilligers meehelpen in het kamp.
Wij als Lions proberen samen met de bezoekers van Lekker Etten-Leur een mooi donatie te doen om het Eye Surgical Camp te realiseren. In het oogkap worden een ruim 300 blinden verwacht die soms dagen met een begeleider door de bergen hebben moeten trekken om bij het oogoperatie kamp te komen. De verwachting is dat meer dan 50% van hun “het zicht” kan worden terug gegeven door middel van een operatie in het kamp.

Ingrediënten
Voor de Lionsclub Etten-Leur e.o. is het de 2e keer dat ze aan dit mooie door de Junior Kamer georganiseerd evenement deel mogen nemen. Alle leden van de Lionsclub zetten zich hiervoor in. Zelfbedachte en zelfbereide gerechtjes worden aan u gepresenteerd. Omdat we dit jaar een mooi resultaat willen halen voor het goede doel hebben we gekozen voor wat exclusievere ingrediënten. We moeten ons meten met de betere horeca uit Etten-Leur en omgeving en dat zal niet mee vallen. U krijgt geserveerd een spiesje van verse tonijn licht aan gegrild op een bedje van pasta, een spies van kippendijen vlees geserveerd met satésaus en stokbrood, een garnalen spies afgewisseld met stukjes in spicy rum gemarineerde ananas en voor de vegetariër en soepliefhebbers, de hardloper van vorig jaar, een soepje van eekhoorntjesbrood met een krokantje. Bij de tent van de Lions is er ook een heerlijke koffie “complet” (heerlijke friandises van Ciquoorij) en voor de borreltijd een heerlijk kaasplankje met kaas van de “Bettinehoeve”. Alles begeleid met een heerlijke rode en witte wijn .
Wij roepen de mensen op om 31 augustus en 1 september naar de Moeierboom op de markt te komen en te komen genieten van onze heerlijke gerechtjes samen met muzikale omlijsting op de kop van de Markt en zo te zorgen dat we vele blinden zicht kunnen geven op een mooie toekomst! [l]