Programma SC Unitas'30

ETTEN-LEUR - Spelers van Unitas’30 JO8-02 zijn weer begonnen.

Beste volgers en supporters van de Unitas’30 JO8-02. Allereerst complimenten voor de spelers! Goed gevoetbald waarbij alle aanwezigen trots mogen zijn. Van beide partijen was het een mooie wedstrijd om naar te kijken. Goede aanvallen en mooie acties, zodat het spel snel, dynamisch en spannend bleef tot het einde.
in de 1e helft hebben we Unitas JO8-1 team goed onder druk gezet, waardoor we snel op 1-0 kwamen. Met 2 snelle counters van de JO8-1 kwamen we achter. Vlak voor rust wist Safaouna zijn 2e treffer te scoren, zodat we met gelijke stand konden gaan rusten.
In de 2e helft werd het zwaarder. We hadden geen wissels waardoor Unitas JO8-1 dit voordeel kon benutten en snel kon uitlopen naar 4-2.
Via een mooi opgezette aanval kon Devran de 4-3 scoren, waardoor de spanning in de wedstrijd helemaal terug was. Een wederopstanding was een feit!
Daarna volgden diverse kansen die we helaas niet wisten te benutten. De achterstand kon nog groter worden, echter Finn wist dit met goed keeperswerk te voorkomen.
Sander en Pepijn zorgde ervoor dat achterin weinig kansen werden weggegeven. Jim wist via diverse rushes op rechts zijn tegenstander telkens te omzeilen en mooie voorzetten te geven.
Bij de penalties was de energie echt op, waardoor we die wat minder scherp in schoten.
Uiteindelijk was iedereen dik tevreden en een mooie start van het seizoen!
Kom volgende week met zijn allen naar Unitas! Wij beloven spektakel!

Unitas’30 Programma
1 en 2 september

Komend weekend staat er een volledig bekerprogramma op de agenda. Zowel voor de jeugd als senioren staan er een aantal leuke wedstrijden op het programma.
Unitas Zondag 1 speelt a.s. Zaterdag tegen zaterdagclub SHO uit Oud Beijerland. Een onbekende tegenstander die in de 1e klasse speelt. Een pittig potje belooft dat te worden.
Het vlaggenschip bij de jeugd, ons JO19-1 reist af naar 1e klasser Groot Ammers. Op papier zou dit moeten lukken maar ja…papier hé. Op het veld moet het gebeuren.
Ons JO13-1 team krijgt het ook niet gemakkelijk tegen “angstgegner” Halsteren. De vorm van de dag en geluk zal hier zeker een rol in spelen.
Bij Dames 1 staat DESK als tegenstander op het programma. Na de promotie naar de 3e klasse wordt dit al gelijk een goede graatmeter voor dit jonge team; immers DESK speelt ook 3e klasse.
Ons Zaterdag 1 team tenslotte speelt tegen Zondag 5e klasser DEVO uit Bosschenhoofd.
Wij wensen al deze teams; maar natuurlijk ook alle overige selectieteams en recreatieve teams veel succes in deze eerste serieuze testwedstrijden. [l]